Äidiltä saatu ohje. Piparkakuista tulee erittäin hyvän makuinen pohja.
Pohja:
10 murskattua piparkakkua
75g voi sulaa
1/2 dl fariinisokeria
Kaikki aineet sekoitetaan ja painellaan irtopohjavuokaan. Vuoan pohjalle kannattaa laittaa kakkupaperi tai leivinpaperia.
Täyte:
1 purkki (200g) Vanilja tuorejuustoa
2dl vaahdotettua kermaa
3-5 liotettua liivatelehteä
1 1/2 dl tomusokeria
3dl mustikoita
Sekoita Tuorejuustoon mustikat, tomusokeri, kerma sekä pieneen vesitilkkaan (muhukin käy) sulatetut liivatelehdet. Levitä täyte pohjan päälle ja anna hyytyä hetki jääkaapissa.
Pinnalle:
Mustikoita
Mehua
Hyytelösokeria
Ripottele kakun pinnalle mustikoita ja valmista kiille marjojen päälle. Anna hyytyä jääkaapissa.