Äidiltä saatu ohje. Piparkakuista tulee erittäin hyvän makuinen pohja.

Pohja:

10 murskattua piparkakkua

75g voi sulaa

1/2 dl fariinisokeria

Kaikki aineet sekoitetaan ja painellaan irtopohjavuokaan. Vuoan pohjalle kannattaa laittaa kakkupaperi tai leivinpaperia.

 

Täyte:

1 purkki (200g) Vanilja tuorejuustoa

2dl vaahdotettua kermaa

3-5 liotettua liivatelehteä

1 1/2 dl tomusokeria

3dl mustikoita

Sekoita Tuorejuustoon mustikat, tomusokeri, kerma sekä pieneen vesitilkkaan (muhukin käy) sulatetut liivatelehdet. Levitä täyte pohjan päälle ja anna hyytyä hetki jääkaapissa.

 

Pinnalle:

Mustikoita

Mehua

Hyytelösokeria

Ripottele kakun pinnalle mustikoita ja valmista kiille marjojen päälle. Anna hyytyä jääkaapissa.